|
|
|
|
|
Vegetar grønsagssuppe.
1 løg
3 fed hvidløg
Olie
250 g champion
3 groft hakket tomater eller en hel dåse hakkede
1-2 gulerødder i skiver
1-2 blegselleri stilke
1 ds. Red Kidney Beans
1 gagekartoffel i tern
1 tern grønsags bouillon
Lidt små makaroni
Timian, estragon
Svits løg og hvidløg i olie. Tilsæt champion og kartofler og lad det simre til det er let gyldent.
Tilsæt tomater, gulerødder, blegselleri og bønnerne med væde.
Tilsæt godt ½ l. vand, bouillon, små makaroni og smag til med timian, estragon, salt og peber og lad koge til makaronien er kogt.
Skinkestang.
Fyld:
¼ kg frisk champignon eller fra glas/dåse
100 g kogt røget skinke
175 g flødeost
2 tsk. mild sennep
1 tsk. fransk sennep
½ tsk. salt
2 – 3 spsk. klippet purløg eller forårsløg
1 pakke frossen butterdej (425 g)
Champignon skæres i skiver og svitses ca. 5 min. på en tør pande (det samme for dåse/glas champignon).
Skinken skæres i tern og kommes i en skål sammen med de varme champignon, flødeost, sennep, salt, purløg og røres sammen.
Butterdejspladerne lægges lidt over hinanden, udrulles til ca. 25 x 35 cm. og lægges over på bagepladen.
Fyldet fordeles på midten og siderne skæres i strimler på skrå.
Enderne foldes først ind og strimlerne lægges skiftevis over hinanden fra højre til venstre.
Pensles med æg.
Bagetid: 30 – 35 min. Ved 200 grader.
Serveres som frokostret, let aftensmad eller natmad.
VELBEKOMME 😘
|
|
|